iTunes

iPhone

Descarrega't l'aplicació per iPhone a través del itunes.

Descarrega-la aquí »

Google App

Android

Descarrega't l'aplicació per Android a través del google play.

Descarrega-la aquí »


Tots els events de Lindy hop al teu avast. Cursos, ballades, concerts...

Si vols estar al cas dels events relacionats amb el món del Lindy Hop i del swing a Catalunya aquesta app està feta per a tu. No cal registrar-se i és gratuïta. Perquè no ho aprofites!

iHopCat to people

Generic placeholder image

I si no surt a iHopCat?Tu pots fer que hi surti!

A través d'un formulari que trobaràs a la mateixa aplicació pots enviar el teu event perquè sigui inclòs a l'agenda. iHopCat està connectada amb el facebook, de manera que només has de crear un event a la teva pàgina del facebook i fer-nos arribar l'enllaç a través del formulari que trobaràs a l'aplicació. Si tota la teva pàgina de facebook està relacionada amb el món del Lindy Hop, posa't en contacte amb nosaltres i farem que apareguin tots els events sense que tu hagis de fer res. I gratuïtament! Perquè no ho aprofites?


I això com es veu en el meu iPhone o Android?

Aquí pots veure unes captures de pantalles dels dos dispositius. Però com que és gratuïta, la pots provar tu mateix i veure-ho amb els teus propis ulls.

iHopCat to mobile

Generic placeholder image

I com es financia aquesta aplicació? Tu ens pots ajudar!

L'objectiu de iHopCat és mantenir-se i millorar gracies a les donacions altruístes que facin els usuaris. Totes les donacions seran benvingudes i les invertirem en la millora de l'aplicació. Pots fer les teves donacions utilitzant aquest botó:


Generic placeholder image